Om os​

_____________

​Legelandet Funtasia er dragen Puffs fantasiland. Her findes et eventyrligt univers, hvor børn kan lege og opleve i enestående omgivelser.

Funtasias venlige værter passer med glæde på dine børn, så du kan handle ind til aftensmaden, shoppe, gå i biografen eller træne i fitness centeret. Imens tager børnene en tur i drage-rutsjebanen eller leger i vores boldrum. Vi tager os af dine børn, så du kan udforske centerets mange andre aktiviteter.

Naturligvis er voksne også velkomne til at deltage i legen sammen med deres børn.

I Funtasia findes en eventyrlig vifte af aktiviteter til alle legelystne børn. En dag i Puffs fantasiland er garanti for masser af fysisk aktivitet. Men der er også rolige områder, hvor ungerne kan puste ud mellem energiudladningerne.

I caféen tilbyder vi et varieret og sundt udvalg af mad samt varme og kolde drikke. Både børn og voksne kan få stillet sulten og slukket tørsten. Vi vil gerne være et sundere alternativ, og du finder derfor ingen friture hos os.

Formålet med vores legeland er, at skabe et univers, hvor børn kan få lov at være børn. Indretningen er gennemtænkt – både med henblik på udfordring, spændende leg og sikkerhed. Du kan derfor forvente et væld af indtryk og oplevelser lige fra du tager dit første skridt ind i Funtasia.

Hos Funtasia har vi valgt vores leverandører med omhu:

Egetæpper har leveret vores flotte special designede tæppe.

Egetæpper tager miljøet alvorligt!

Vi arbejder målrettet på at reducere miljøpåvirkninger fra produktionen af vores tæpper.

Derudover har vi en målsætning om at bidrage til en mere bæredygtig verden ved konstant at arbejde på at blive bedre til at håndtere miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer med de fremtidige generationer for øje.

_____________

Evomove har leveret børnehøjstole til vores hyggelige café.

Nomi – gør verden til et bedre sted at sidde

Evomove er en dansk designmøbelvirksomhed, der producerer og sælger børnehøjstolen Nomi – en ny, prisvindende stol med øget fokus på sikkerhed, ergonomi og funktion.

Nomi stolen kan bruges af barnet fra spæd og helt ind i teenageårene. Den er testet og godkendt efter de nyeste standarder for sikkerhed, og alle materialer er bæredygtige og genanvendelige.

Puff har dekoreret med drager og enhjørninger i et magisk univers, som sammen med de sjove aktiviteter byder op til leg, fjollerier og tossestreger.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag - Søndag

10.00 – 18.00​

Helligdage

Se åbningstider

Kontaktoplysninger

Funtasia Legeland ApS

Rødovre Centrum 1C, 1. 256

2610 Rødovre

CVR​: 36942398


Telefon: 36 70 20 30

E-mail: info@funtasialegeland.dk