Børnefødselsdag i Funtasia Legeland

Hold din næste børnefødselsdag sammen med Dragen Puff i Funtasia Legeland – så er du sikret en eventyrlig oplevelse, der med garanti vil blive elsket af både børn og voksne.

Hold din næste børnefødselsdag i Puffs Legeland FuntasiaDine børn og deres kammerater får en fantastisk dag med leg og sjov for børn i alle aldre.

Gør din næste børnefødselsdag til en leg

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet, og du kan derfor vælge mellem 4 forskellige komplette fødselsdagspakker, alle inklusiv mad og drikkevarer. På den måde undgår du alt det praktiske med indkøb af mad, rengøring og planlægning af aktiviteter. Det kan du overlade til os – og vi skal nok sørge for at jeres børnefødselsdagsfest bliver en sjov og uforglemmelig oplevelse.

Giv børnefødselsdagen et tema

I Funtasia Legeland har vi 3 store aflukkede fødselsdagsrum, som selskabet får adgang til – fx når der skal spises og synges fødselsdagssang. Hvert rum har sit eget tema, så fødselaren kan fortsætte legen sammen sine gæster, hvad eneten det er riddere, disko eller feer der skal være dagens tema.

Ydermere er der mulighed for, at holde en stor familiefødselsdag hos os. Her er der også plads til at de ældre kan hygge sig og nyde hinandens samvær i vores hyggelige café.

Kontakt os hvis du overvejer at holde din næste børnefødselsdag i Funtasia